Badmintonvereniging Allotria uit Hasselt werd op 1 november 1979 opgericht. Momenteel bestaat de vereniging uit zo'n 100 leden waaronder veel jeugdleden. Jeugdleden zijn welkom vanaf 6 jaar.
Hieronder vindt u alle relevante zaken zoals contributie en adressen. Heeft u toch nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Algemene spelregels van Badminton

Een partij bestaat uit games. De game wordt gewonnen door de speler die het eerst 21 punten scoort. Behalve als de stand 20-20 wordt bereikt, dan wint de speler die als eerst op twee punten voorsprong komt. Bij de stand 29-29 wint de partij die het 30e punt scoort. De partij wordt gewonnen als de speler twee games wint. 

Ook zin om een keer mee te doen? Je kunt drie keer gratis meespelen!

Iedere woensdag wordt gespeeld in sporthal De Prinsenhof in Hasselt.
Vanaf 18:00 uur wordt er training gegeven aan de jeugd.
Om 19:45 uur beginnen de trainingen voor de competitie groep senioren en om 20:00 uur zijn de recreanten aan de beurt.

Wij spelen in sporthal Anna van der Breggen
Prinsenstraat 22
8061 ZC  Hasselt

Plan uw route naar Allotria BC

Wil je lid worden of gewoon een keer proberen of badminton wat is kom dan gerust een keer langs op onze speelavond om een keer mee te spelen.

Onze vereniging hanteert een opzegtermijn van 2 maanden. Deze opzegtermijn zal dan de 1e van de volgende maand ingaan. Dus bijv. mocht een lid opzeggen op 15 april zal het lid de maanden mei en juni nog moeten betalen.

Opzeggen dient te geschieden bij het secretariaat:


Anna Ginsel
De Meent 10
8061 BS Hasselt
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De contributie bedraagt per maand:

Senioren

    € 13,00

 
Jeugd

€ 11,00

 

Inschrijfgeld  

€ 6,50

 eenmalig

 

 

 

Leden die in de senioren competitiegroep trainen en/of in een senioren competitieteam spelen betalen nog € 1,00 per maand extra.

Voor jeugleden uit minder draagkrachtige gezinnen is het mogelijk de kosten voor een sportvereniging via het Jeugdsportfonds vergoed te krijgen. 

Al onze leden zijn ook lid van de badminton bond. De bondscontributie wordt één keer per jaar in januari geïnd.

De bondscontributie bedraagt voor 2018:

Senioren

    € 19,00

 
Jeugd

€ 19,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Voorzitter Annette van Zuylen    06-38656724
Secretaris Anna Ginsel 06-29203775
Penningmeester    Julia Veldkamp 06-11225653
Jeugd Inge Pluim-Bruins 06-40374723
Algemeen lid Daan van Dijk

Badmintonvereniging Allotria hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. In dit Privacy Statement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om jouw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Badmintonvereniging Allotria houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Jouw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy Statement.
  • Verwerking van je persoonsgegevens beperken tot enkel die gegevens, welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.
  • Vragen om jouw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van jouw persoonsgegevens gewaarborgd is.
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.
  • Op de hoogte zijn van jouw rechten omtrent jouw persoonsgegevens, jou hierop willen wijzen en deze respecteren. Als Badmintonvereniging Allotria zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens.
  • Indien je na het doornemen van ons Privacy Statement, of in algemene zin vragen hebt hierover of contact met ons wenst op te nemen, kan dit via de contactgegevens onder aan de pagina.

Alle zaken aangaande sponsoring lopen in het vervolg via onze vice-voorzitter Annette van Zuylen. Weet u een sponsor of hebt u andere ideeën aangaande dit onderwerp, graag even contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

   
  

   
© Allotria BC