Over Allotria BC

 

 

Badmintonvereniging Allotria is op 1 november 1979 opgericht. Wij zijn de gezelligste badmintonvereniging in Hasselt, Nederland! (Ook de enige, ssssst!)

Er is plaats voor zowel recreatieve spelers als competitieve badmintonners. Op dit moment bestaat de sportvereniging uit zo’n 70 leden, verdeeld over jeugd en senioren. Jeugdleden zijn welkom vanaf zes jaar.

Elke woensdag hebben wij onze trainingsavond. Wij spelen in sporthal Anna van der Breggen, aan de Prinsenstraat 22 in Hasselt, Nederland. Onze thuiswedstrijden spelen wij op zaterdagmiddag of tijdens de trainingsavond. Benieuwd wanneer wij spelen? Onder het kopje ‘Training en competitie’ vind je de verschillende teams met linkjes naar de wedstrijdschema’s.

Naast onze reguliere trainingsavond organiseren we ook toernooien voor onze leden en introducees!
– In oktober organiseren we het Eikeltoernooi (met introducees)
– In december organiseren we het Kersttoernooi met bingo (alleen voor leden)
– Op de laatste woensdag van juni (tevens de laatste trainingsavond voor de zomervakantie) organiseren we het Beachtoernooi (met introducees)

Voor de jeugd is er ook het jaarlijkse ouder-en-kind-toernooi. De jeugdspelers trekken dan een van hun ouders de baan op en nemen het op tegen andere ouders en kinderen.

Ook mogen we graag een vriendschappelijk wedstrijdje spelen tegen en met clubs uit de omgeving. Zo hebben we een paar keer per jaar uitwisselingen met BC Trefzeker (Dalfsen) en ZBC (Zwolsche Badminton Club).

Zo, genoeg verteld over onze club, kom gewoon een keertje langs! Dan kun je het zelf ervaren en meteen een potje meespelen. Zien we je woensdag?