De jeugdtraining is opgesplitst in twee groepen. Hierin kijken we naar de leeftijd en het niveau van de speler. Onze eerste jeugdgroep bestaat uit leden tot 12 jaar en traint van 18.15 tot 19.00 uur. Onze tweede jeugdgroep is voor leden van 12 jaar en ouder óf jongere leden met een gevorderd niveau. Deze tweede groep traint van 19.00 tot 19.45 uur. Beide groepen worden getraind door Albert Rumengan, met eventuele ondersteuning van Marcel Stegeman en Leandra Haasjes. Leandra is tevens de competitieleider voor de jeugd.

Sinds 1981 doet BC Allotrai al met verschillende teams mee aan de competitie van Badminton Nederland, zo ook met onze jeugdteams. De indeling van de teams wordt mede vastgesteld door het bestuur, in samenspraak met de technische commissie. 

De thuiswedstrijden van de Bondscompetitie zijn op zaterdag van 14.00 tot 16.30 uur. De uitwedstrijden zijn afhankelijk van de tegenstander, vaak is dit op vrijdagavond en zaterdag.

 

Heb je interesse in de jeugdcompetitie? Neem contact op met de trainer of competitieleider!

 

 

Marcel Stegeman, Albert Rumengan en Leandra Haasjes

Op dit moment zijn er drie jeugdteams!

De indeling van de jeugdteams voor de Bondscompetitie van 2024/2025 wordt nog bekend gemaakt. Onderstaande links zijn van afgelopen competitie.

Team 1

Team 2

Team 3