speurtocht

Beste badmintonner,

Onlangs hebben we een groot aantal leden via de app gevraagd of er behoefte is om iets te organiseren. Allereerst bedankt voor de vele reacties. De uitkomst is niet heel verrassend, 89% van de leden geeft namelijk aan behoefte te hebben aan een activiteit. Daarbij geeft 67% aan dit liever niet virtueel te doen, begrijpelijk, want na al dat beeldschermwerk is een beetje beweging niet verkeerd. Alle reden dus om als evenementencommissie een eerste fysieke activiteit te organiseren.

Wandeltocht met een opdracht

De eerste activiteit is een wandeltocht die uiteraard start bij ‘onze’ sporthal. Competitief zoals we zijn, zit er wel een opdracht bij de wandeltocht. Tijdens de route (5km) vind je namelijk bij verschillende huizen achter de ramen op een zichtbare plek een badminton flyer met een letter. De letters kom je in een willekeurige volgorde tegen. Met de verzamelde letters kun je een woord maken. De letters hangen tussen 25 maart en 5 april achter de ramen. Voor de echte diehards mag je de route uiteraard hardlopend afleggen. In de bijlage vind je de route en nog wat nadere uitleg. De oplossing kun je voor 7 april 2021 sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voorzien van je naam en adres. Onder de inzenders van de juiste oplossing, verloten we een zoals altijd een fantastische prijs.

Maatregelen en let op in het verkeer

Het is belangrijk om je tijdens de wandeltocht te houden aan de geldende Corona-maatregelen. Deze kun je vinden op de website van de rijksoverheid. Tip voor de ouders van de jeugdleden om aan de (jongste) kinderen nog even extra aan te geven dat ze goed uitkijken in het verkeer

Klik hier om de route te downloaden.

Veel plezier en mocht je nog vragen hebben, laat het weten.

Hartelijke groet,

Evenementencommissie Allotria

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   
  

   
© Allotria BC