Via het jeugdsportfonds Overijssel is het voor de minder draagkrachtige gezinnen de kosten voor een sportvereniging vergoed te krijgen.

De gemeente Zwartewaterland is aangeloten bij het jeugdsportfonds Overijssel. Hierdoor kunnen kinderen uit financieel minder draagkrachtige gezinnen blijven deelnemen aan sportactiviteiten.

Bijdrage

De bijdrage van het jeugdsportfonds bestaat uit het bekostigen van de contributie en sportattributen. Een kind komt in aanmerking wanneer het gezinsinkomen 115% van het wettelijk sociaal minimum is. De bijdrage van het jeugdsportfonds bedraagt maximaal € 250,- per kind per jaar (sportseizoen). De financiële bijdrage wordt niet verstrekt aan het kind of de ouder(s). Het toegekende bedrag wordt rechtstreeks overgemaakt aan de club of vereniging, en/of sportzaak. Vervolgens ziet de intermediair erop toe dat het kind deelneemt aan de activiteiten waarvoor de contributie is betaald.

Aanmelding
De aanmelding van kinderen is in handen van door het jeugdsportfonds erkende intermediairs. Deze personen zijn in Zwartewaterland op een professionele werkwijze betrokken bij de scholing, opvoeding en begeleiding van kinderen. Mocht u iemand willen aanmelden voor het jeugdsportfonds neem dan contact op met de buurtsportcoaches Martijn Jansen (Martijn Jansen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 – 3040 8576) of Denise Homminga (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 – 4447 4500). Zij verzorgen voor u de aanmelding!

 

 

   
  

   
© Allotria BC