Competitie

Spelen in wedstrijdverband.
Het geeft een extra dimensie aan de sportbeoefening om van tijd tot tijd zijn/haar krachten te meten met sportvrienden van andere verenigingen. Daartoe biedt de vereniging verschillende mogelijkheden.

Sinds 1981 neemt Allotria met een aantal teams deel aan de competitie van Badminton Nederland. Een team bestaat uit twee dames en twee heren. Een afdelingspoule bestaat uit ongeveer acht teams. Het team speelt circa 14 wedstrijden. De thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. De uitwedstrijden zijn afhankelijk van de speelavond van de andere vereniging. De indeling van de teams wordt in principe vastgesteld door het bestuur op voordracht van de Technische Commissie. De verdere gang van zaken rond de competitie wordt gecoƶrdineerd door de competitieleider.

Indien u belangstelling heeft om aan deze competitievorm deel te nemen, dan kunt u contact opnemen met de trainer/ster of met de competitieleider.

U kunt zich ook op een reservelijst laten plaatsten.

Wij feliciteren team 3 op de het kampioenschap in de 9e divisie. 

Op naar de 8e divisie!

Dit competitieseizoen is ons 1e jeugdteam kampioen geworden in de klasse tot 19 jaar. In een nieuwe samenstelling wisten Camiel Sijpkes, Leon Spoor, Leandra Haasjes en Chantal Scholl alle wedstrijden te winnen. Van de 80 te behalen punten haalden ze er maar liefst 71 binnen.

Badminton Nederland lanceert Toernooi/Competitie App

   
  

   
© Allotria BC